Ågren måleri

Om oss

Läs mer

På Ågrens Måleri brinner vi för måleri med kvalitet och strävar alltid efter att leverera projekt som överträffar våra kunders förväntningar. Sedan starten 1975 har vi servat våra kunder inom våra verksamhetsområden fönsterrenovering och måleritjänster som ligger oss varmt om hjärtat. Våra kunder återfinns såväl inom den offentliga sektorn som fastighetsägare, företag, Svenska kyrkan och privatpersoner. Vi arbetar med moderna metoder och rationell produktionsprocess med våra ledord passion, precision och kvalitet som ledord i allt vi gör.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Historia

P O Ågren Måleri startades 1975 av Per Olov Ågren. Sedan dessa har vi hjälpt våra kunder med många olika projekt inom både fönsterrenovering och måleritjänster.

 

5000

lyckade projekt genomförda

Lång erfarenhet

Med mer än 40 år i branschen kan ni känna er trygga i våra händer. Vi har en stor erfarenhet av att jobba med både äldre och nyare fastigheter. Denna erfarenhet ger våra medarbetare en trygghet när de startar nya projekt och gör att de kan lägga all fokus på att uppnå kundens vision.

 

Vi har resurser

P O Ågren Måleri har idag 12 anställda medarbetare som har lång branscherfarenhet samt är kunniga och duktiga hantverkare. Vid större projekt jobbar vi med våra samarbetspartners.

 

Våra kärnvärden

Passion

Grunden till vårt engagemang på Ågrens är vår passion för yrket. Våra medarbetare gör mer än gärna det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

 

Precision

Precisionen i vårt arbete avgörande för att skapa bästa möjliga resultat – för vi arbetar med miljöer där människor arbetar, lever och spenderar sin tid varje dag.

 

Kvalitet

I centrum för allt vi gör och arbetsprocesser, materialval och vår samlande yrkesmässiga erfarenhet syftar till att leverera högsta möjliga kvalitet i varje projekt.

 

 

Lediga jobb just nu

Vi söker duktiga och drivna målare. Du är välkommen att skicka in en spontanansökan och meriter till oss så lovar vi att beakta din ansökan.