Behöver du måla om din fasad eller interiör?

Vi har lång erfarenhet av måleri och våra kompetenta målare hjälper dig gärna med både stora och små projekt både utvändigt och invändigt.  Våra medarbetare ser till att arbetet utförs professionellt och vi gör allt för att överträffa dina förväntningar.

Måleri för privatpersoner och företag

På Ågrens måleri utför vi alla typer av måleri såväl utvändigt som invändigt. Vi har även jobbat tillsammans med konstnärer i projektet “art made this” för att förverkliga deras vision om en mer levande stadsbild. Våra många nöjda kunder och lyckade projekt beror dels på våra målares yrkesskicklighet och precision men också på vår passion för att överträffa kundens förväntningar.

 

Vår vision är inte bara att uppfylla kundens önskemål utan också att göra det så effektivt som möjligt. Inget projekt är för stort eller för litet, därför har vi ett flertal servicebilar för transporter och små snabba jobb. Kontakta oss så för en kostnadsfri offert så berättar vi mer och lägger upp en plan för hur vi ska uppfylla era förväntningar.

 

Lyhörda och noggranna hantverkare

Invändigt måleri

Väggar, tak, snickerier. Renovering/uppfräschning eller nybyggnation - vi hanterar alla behov inom invändigt måleri.

Utvändigt måleri

Vi målar alla typer av fasader och utför även mer komplicerade jobb som till exempel silikatmålning.

 

Tapetsering

Tapetsering och snygga fondväggar förnyar både kontor, offentlig miljö och villor/lägenheter - med våra erfarna målare får du bästa resultat och vi hjälper gärna till med att hitta rätt tapet just för er.