25 mars 2018

Vi söker målare!

Är det du?

Vår verksamhet växer och vi behöver därför nya talanger till vårt team. Vi letar efter en glad, självgående och driven målare. Du har en bred teknisk kunskap inom området och du fungerar bra såväl individuellt som i team. Vi ser att du som söker har en avslutad måleriutbildning och/eller ett par års erfarenhet av yrket. B-körkort är ett krav för att klara arbetet. Självklart strävar du efter att leverera snygga, noggranna arbeten!

 

Du kommer arbeta i en eller tvåmans projekt av varierande storlek men framförallt mot kontor och fastighetsägare. Vi är en familjär arbetsplats där det finns möjlighet till utveckling men också chans att få vara med och påverka processer och rutiner. Kommer du in med rätt driv och känsla så kommer också rätt förutsättningar finnas! Om du trivs med att jobba i en miljö som engagerar tillsammans med glada och positiva människor kommer du gilla att vara hos oss!

 

Tjänsten är på heltid, kontoret är beläget i Västra Frölunda men du kommer oftast utgå hemifrån. Skicka in din ansökan till camilla.burenius@layline.se. Kontakta också mig för frågor om tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!  

Foto: Johanna Bergström